Karriere - Swisspearl
F+E, FarblaborF+E, Farblabor
Vi er Swisspearl
Våre ansatte er grunnlaget for vår fremgang

Bli med på vår fremgang

Fremgangshistorier trenger ikke bare gode idéer og utmerkede produkter, men fremfor alt sterkt motiverte, allsidige og kvalifiserte ansatte. Swisspearl Group legger derfor stor vekt på å støtte det fulle potensialet og den innovative styrken til hver enkelt ansatt og tilbyr et bredt utvalg av muligheter til utvikling og forfremmelse. Dette begynner med opplæring av yngre ansatte, fortsetter med målrettet karriererelevant opplæring og utvides til vårt eget bedriftspensjonsprogram, som også er opptatt av våre ansattes fremtid. Som et sveitsisk familieeid selskap med nesten 1200 ansatte og hovedkvarter i Niederurnen (Sveits) arbeider vi nasjonalt og internasjonalt med høy kompetanse og stor selvstendighet og tilbyr et bredt virkefelt.

Din karriere hos oss

Swisspearl Group omfatter flere driftsselskaper som fokuserer på innovative systemløsninger til tak, fasader, uteområder, interiører og solkraft. Vi tilbyr muligheter for faglige utfordringer i et fleksibelt, allsidig og svært ansvarlig selskap. Hos oss kan du forvente et spennende arbeidsmiljø i et internasjonalt selskap i bærekraftig vekst. Kvalitet, førsteklasses service og kundeorientering praktiseres og fremgangsrikt på alle områder.

F+E, Farblabor
Din nye yrkesmessige utfordring
Ledige stillinger

Swisspearl Group AG er hele tiden på utkikk etter kvalifiserte og engasjerte fagfolk til sine ulike selskaper, avdelinger og lokasjoner.

Swisspearl Group (Hovedkvarter Niederurnen)

Sveits (Niederurnen)

Østerrike (Vöcklabruck)

Nordamerika – ingen ledige stillinger for øyeblikket

Tyskland – ingen ledige stillinger for øyeblikket

Nordics – ingen ledige stillinger for øyeblikket/p>

Slovenia (Deskle) – ingen ledige stillinger for øyeblikket

 

Vennligst send oss dine fullstendige søknadsdokumenter. 
Vi ser fram til å bli kjent med deg.

Kontakt
Har du spørsmål, eller planlegger du et prosjekt? Vi ser fram til å høre fra deg!
+ 47 22 43 05 00